Brandtætning - ZIPP systems sikrer liv og værdier

Gå til indhold

Hoved menu:

Brandtætning

Sikkerhed

I det offentlige byggeri er der stigende fokus på brandtæthed ved gennemføringer af rør, kabler og kanaler. Samme tendens kan spores ved bygningsrestaureringer såvel som i det private byggeri.

De store mængder af plastmaterialer, som i dag anvendes ved enhver form for byggeri, har en masse gode egenskaber. Men når alt kommer til alt - hvis der skulle opstå brand, kan de forårsage en kraftig udvikling af korroderende og giftig røg.

Derfor er det i sagens natur meget vigtigt, at alle bygningsgennembrydninger er tætnet for at forhindre en sådan spredning. Vores brandtætninger er både under og efter branden vandtætte for at undgå unødvendige vandskader.

ZIPP systems
er med sin erfaring og dygtige medarbejdere med helt fremme, når det handler om brandtætning. Vi leverer et helt igennem højkvalitetsprodukt, som spænder lige fra to-komponent og ekspanderende sprøjteskum til standardprodukter som måtter, puder og manchetter.

Brandtætningen skal ikke vedligeholdes og er "klar" til senere gennemføringer uden at blive hverken deformeret eller ødelagt.

Kontakt os....
Send en email
Ring til os på: 7070 2454

Eksempel på et brandforløb
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu