Dørtelefoni - ZIPP systems sikrer liv og værdier

Gå til indhold

Hoved menu:

Dørtelefoni

Telefoni

ZIPP systems installerer dørtelefon- og porttelefonanlæg for boligforeninger, erhverv og private.

En dørtelefon sikrer komfort og sikkerhed. Dørtelefon- og porttelefonanlæg opsættes typisk i ejerforeninger, andelsforeninger og andre etageejendomme. Boliger, der ligger langt inde på deres grund, har også gavn af en dør- eller porttelefon.

Sikkerheden består i at døren til opgangen eller porten til huset kan holdes lukket, så ubudne gæster holdes væk. Dette kan installering af et dørtelefonanlæg og installering af porttelefon forhindre. På den måde slipper du også for at bevæge dig ned fra 5. sal eller løbe 100 meter op af indkørslen for at lukke folk ind.

ZIPP systems
installerer 4 forskellige typer af dørtelefoner. Et traditionelt dørtelefonanlæg, et videoanlæg, et anlæg, der kører over telefonnettet, og et dørtelefonanlæg med display og scroll-funktion. Den sidste type anlæg anvendes, hvor der er mange beboere fx på kollegier.

ZIPP systems
er eksperter i at rådgive, så du er sikker på, at få det dørtelefon- eller porttelefonanlæg, du har behov for. Vi er med til at designe anlæggene, så de passer individuelt til lige netop din ejendom.

Anlæggene kan leveres i bl.a. messing, kobber, rustfri stål eller lakeret i RAL farver

Kontakt os...
Send en email
Ring til os på: 7070 2454

 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu