Hosted IP telefoni - ZIPP systems sikrer liv og værdier

Gå til indhold

Hoved menu:

Hosted IP telefoni

Telefoni

IP-telefoni kan være en bekostelig affære. Det er her ZIPP systems kommer ind i billedet med vores hostede løsninger.
Vi kan hjælpe jer til den korrekte løsning, der passer til netop jeres behov, og gøre det til attraktive priser.

ZIPP one hostede telefoniløsning udmærker sig på en lang række områder, blandt andet på fleksibiliteten.
Uanset om der er tale om et lille, mindre eller stort firma, er vi klar med en tilpasset telefoniløsning, som kan indfri vores kunders forventninger til telefonien.

Vi kan således levere hele spekteret af løsninger; Fra den lille løsning med få tilknyttede telefoner og begrænset antal funktionaliteter, til de store komplicerede løsninger med mange funktioner.

På vores hostede løsninger er der mulighed for en lang række muligheder blandt andet
Ubegrænset antal lokalnumre
Integreret mobiltelefoni
IVR-menuer ("Tast 1 for…. Tast 2 for….")
Kø-funktion med mulighed for ventemusik
Tid- og dato-styring af indgående opkald
Konferencerum
Virtuel fax
Mulighed for optagelse af samtaler

Et af vores nyeste tiltag, som blev implementeret dels pga. stort ønske fra vores kunder, og dels fordi vi med løsningen kan tilbyde en række specielle funktioner. Normalt tilbydes mobiltelefoni som et særskilt produkt ved siden af IP-telefonien, men vi ville gerne have mobiltelefonien fuldt integreret, så en mobiltelefon kan bruges på lige fod med en IP-telefon og har adgang til de samme funktioner.

En udfordring for mange virksomheder i dag er, at receptionen eller andre medarbejder, ikke har kunne se hvornår andre kollegaerne er ledige på telefonen eller om de overhovedet er på kontoret.

Med et Switchboard har du en samlet oversigt over alle i firmaet. Så kan du altid se hvem der er på kontoret og hvem der snakker i telefon.

Et udpluk af funktionerne
Træk kald fra en anden telefon der ringer
Viderestil opkald til en anden telefon (både IP-telefon og mobiltelefon)
Se opkald der ligger og venter i de forskellige køer
Se om dine kollegaer er på kontoret, på ferie eller lignende
Se dine egne aktive samtaler (hvis du har sat nogen på hold, etc.)
Send SMS til en kollegas mobiltelefon
Send en e-mail til en kollega
Integreret med mobiltelefoni

Vi er meget glade for og stolte over, at kunne tilbyde at alle ovenstående funktioner også omfatter mobiltelefoner, på lige fod med IP-telefoner. Så du kan altså se om dine kollegaer snakker i mobiltelefon eller IP-telefon, du kan viderestille til en mobiltelefon i stedet for IP-telefon hvis en kollega er ude af huset, trække kaldet fra en ringende mobiltelefon, etc.

Derudover har vi naturligvis udviklet vores omstillingsbord, så det er understøtter både Windows og Mac platformen.

Vores hostede omstillingsbord kræver ikke engang, at være tilsluttet på det samme netværk som IP-telefonerne, så du kan have det kørende på en TV-skærm i virksomheden. Derved kan du bruge det til konstant, at se om der er nogen i kø, og hvor lang tid de har ventet i køen.

Overskuelighed
En smart funktion, der skaber overblik er, at opkald der har ventet længe i kø først markeret som gule og efter yderligere tid røde. Derved kan du altid visuelt overskueligt og hurtigt se om der er nogen, der har ventet i lang tid. Du kan så fx vælge, at sende disse kald over i en anden kø, hvor der ikke er så travlt, eller viderestille kaldet til din mobiltelefon og tage samtalen med dig ud af huset.

Hosted omstillingsbord er ganske enkelt et værktøj, der kan øge produktiviteten i firmaet og sikre en bedre oplevelse for firmaets kunder.

Jeres telefoniløsning er i trygge hænder hos os. Vi benytter en række af de bedste hostingcentre med anerkendte sikringer mod f.eks. hardware-nedbrud, strømsvigt og lignende. Det betyder, at vi kan garantere en stabil drift med indbygget redundans og høj oppetid, og I kan føle jer trygge med jeres telefoniløsning.

Kontakt os...
Send en email
Ring til os på: 7070 2454

 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu