Kvalitetssikring - ZIPP systems sikrer liv og værdier

Gå til indhold

Hoved menu:

Kvalitetssikring

Information

Hvad er kvalitetssikring?

Kvalitetssikring betyder at man prøver at sikre et produkt kvalitet ved bla. at kontrollere de forskellige faser i produktets tilblivelse. Dette gøres normalt ved at udfærdige forskellige dokumenter, som fungere som checkliste ved produktionen at produktet, udstyret eller apparatet.

Dokomentet kan bla. indeholde procedure for modtagekontrol, montagekontol, produktkontrol, slutkontrol.

ZIPP systems er ISO9001:2015.


Formålet med et certificeret kvalitetstyringssystem er at give kunden sikkerhed for, at virksomhedens produkter og serviceydelser lever op til de forventninger, som virksomheden og kunden har aftalt.

Fordelene, som certificerede virksomheder kan opnå, er f.eks.:

1) Virksomheden behøver ikke at udarbejde specifikke kvalitetshåndbøger til enkelt opgaver, men kan henvise til et system.

2) Kvalitetsstyringssystemet giver sikkerhed i hele organisationen omkring de vigtige processer i hele sagsforløbet. Det vil sige en klar ansvarsfordeling, arbejdsinstrukser og forventninger til det færdige produkt.

3) Kvalitetsstyringssystemet giver overblik over de kritiske processer og ressourcer, så forandringer og forbedringer lettere kan gennemføres.

4) Processen ved opbygningen af kvalitetsstyringssystemet er en unik mulighed for organisationen til at afstemme og gennemgå alle de daglige rutiner. Ofte viser der sig store forbedringsmuligheder, da rutiner ikke er blevet opdateret i forbindelse med ændrede opgaver/specifikationer eller produktfornyelser.

Vi dokumentere vores opgaver i følgende systemer:
AutoCad
Microsoft Visio
Web dokumentation

     


Kontakt os...
Send en email
Ring til os på: 7070 2454 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu