Tågesikring - ZIPP systems sikrer liv og værdier

Gå til indhold

Hoved menu:

Tågesikring

Sikkerhed

Tågesikring
Tågekanoner placeret på de rigtige steder korrekt dimensioneret i størrelse vil hurtig og effektivt sikre dine værdier. Tågen sikrer øjeblikkeligt, så de ubudne gæster intet kan se. Erfaringer viser, at dette oftest er nok til at de helt forsvinder igen uden at tage noget som helst. Hvis du vil vide mere, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Stop tyven effektivt med tågesikring
Hvad man ikke kan se, kan man ikke stjæle. Stop tyven effektivt på få sekunder med en tågekanon, der fylder rummet med tæt tåge, så det er umuligt at se. Hvis tyverialarmen bliver udløst, danner tågekanonen et tæt tågeslør, som gør det umuligt at orientere sig i lokalet. Sigtbarheden reduceres til 30 cm i løbet af få sekunder.

Så hurtigt går det:
3 sekunder: Tyven bryder ind. Alarmen og tågesikringen aktiveres. Der dannes et tæt tågeslør, som gør det meget svært for tyven at orientere sig.
5 sekunder: Tågen stresser tyven som forhindres i at nå sit mål.
10 sekunder: Tågen er så tæt, at det er umuligt at se.

Tågen er 100 % uskadelig for mennesker, dyr, inventar, fødevarer, medicinalvarer, elektronik osv., men den stresser indbrudstyvene og forhindrer dem i at finde det, de kom for at stjæle. En effektiv stopper for indbrudsforsøg. Tågegeneratoren er særligt velegnet til f.eks. sølv- og guldsmede, butikker og kontorer med eftertragtet elektronik. I kombination med en ZIPP systems tyverialarm, der altid er koblet til en kontrolcentral som er bemandet døgnet rundt, får du hurtig udrykning og sætter en effektiv stopper for indbrudsforsøget.

Besøg producenten Protect - Smokecloak

 

Partnere

Video med tågesikring
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu