Tyverialarm - ZIPP systems sikrer liv og værdier

Gå til indhold

Hoved menu:

Tyverialarm

Sikkerhed

Et alarmanlæg fra ZIPP systems er tilpasset de mange og alsidige behov for sikring, som du og din virksomhed måtte have, samt eventuelle forsikrings- og bygnings-mæssige krav. Derfor starter vi altid med en risikovurdering, som vi foretager i tæt dialog med dig som kunde.

En tyverialarm nedsætter risikoen for indbrud og begrænser skaderne, hvis uheldet alligevel er ude. Den øger samtidig trygheden blandt medarbejderne og påvirker derfor arbejdsmiljøet positivt.

Tyverialarmer fra ZIPP systems giver mulighed for individuel tilkobling af forskellige områder på forskellige tidspunkter. Det gælder kontorer, gangarealer og bygninger, men også enkelte objekter som f.eks. pengeskabe, edbudstyr, projektorer og lignende.

En tyverialarm fra ZIPP systems kan tilsluttes alarmer fra f.eks. køle- og fryseanlæg, serverrum, brand- og vandmeldere, kameraovervågning samt sikring af personer med overfalds- og tilkaldetryk.

Kontakt ZIPP systems hvis du vil vide mere om vores aktuelle tilbud!

Ved køb af alarmsystem fra ZIPP systems, får du ikke kun et fremtidssikret alarmanlæg, du får også en samarbejdspartner, der som målsætning vil leve op til Jeres behov for sikring, samt de krav I som firma måtte stille til en totalleverandør.

Et tyverialarmanlæg fra ZIPP systems betyder:

  • Stor præventiv effekt

  • Øget tryghed

  • Enkel og brugervenlig betjening

  • Altid den nyeste teknologi

Kontakt os...
Send en email
Ring til os på: 7070 2454

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu