Voicerecorder - ZIPP systems sikrer liv og værdier

Gå til indhold

Hoved menu:

Voicerecorder

Telefoni

Vidicode
Vidicode er en hollandsk producent af avanceret telekommunikations produkter, som eksempelvis digitalt udstyr til optagelse af telefonsamtaler, professionelle telefonsvareudstyr og faxservere. Med base i den hollandske by Zoetermeer udvikler Vidicode kontinuerligt innovative og praktiske løsninger, der sælges verden over.
Man tilbyder et meget bredt koncept af udstyr til voice recording på telefonanlæg, baseret på stand-alone løsninger, der kan installeres sammen med alle kendte telefonsystemer på markedet, og hvor man ikke behøver at omprogrammere eller ændre i det eksisterende telefonsystems opsætning.
På denne måde får man en effektiv og driftsikker løsning, med meget stor lagringskapacitet, typisk op til ca. 13.500 timer lagrede samtaler.

At optage samtaler giver tryghed - samtalens indhold kan være svær at huske, hvem sagde hvad og hvornår. Virksomheder som ønsker en "virtuel" hukommelse kan gemme alle former for kommunikation uanset telefoncentral eller indgående telefonlinier - vi kan optage ALT herunder fax, analog, IP, ISDN, VoIP og LMR-radio m.m.

Ved tilslutning direkte på telefon-bylinier, forbindes SilverLine Call Recorderen inden
telefonsystemet.
Dette sker uden at påvirke bylinie signalet med hverken støj eller tab af styrke på signalet. Herved opnås en enkelt og hurtig installation.
Desuden gives der her mulighed for nemt og enkelt, at ændre i Call Recorderens opsætning, bla. Med hensyn til hvilke lokaltelefoner, der skal optages. Dette sker nemlig ved at Call Recorderen identificerer indgående og udgående telefonnumre.
Herudover giver denne form for installation mulighed for, selektivt at optage udvalgte samtaler fra et lokalnummer efter behov.
Den enkelte medarbejder kan nemlig manuelt give START/STOP kommando til recording systemet.
Ved at trykke "**" kan medarbejdere stoppe optagelse af en samtale, der er i gang med at blive optaget, eller man starter optagelse af den aktuelle samtale man netop har i gang.
Hvis medarbejderen efter en netop afsluttet samtale, ønsker at slette optagelsen af denne samtale, kan dette gøres ved at trykke "*99". Herved slettes den seneste samtale der er optaget på det pågældende lokalnummer.
Optagede samtaler lagres på Call Recorderens interne harddisk, med en lagringskapacitet på ca. 20.000 timer.
I det medfølgende software, kan der laves en opsætning således, at Call Recorderen automatisk laver backup af den interne harddisk ud på virksomhedens LAN til andet drev.
Alternativt kan man i samme software lave opsætning, der gør at Call Recorderen selv automatisk sletter optagelser, der er ældre end et max antal dage.
Alle samtaler der optages, lagres på Call Recorderens harddisk i et Vidicode proprietær format, af hensyn til retslighed. Dette for at komprimere de gemte samtale af hensyn til lagringskapacitet, men også for retslighed, således der ikke kan redigeres i original optagelser.
Desuden giver den indbyggede LAN-port mulighed for kopiering af udvalgte samtaler til brug ved dokumentation overfor 3. part eller lignende.
Alle optagelser kan afspilles fra PC´er med rettighed, her fungere Call Recorderen som server.
Konfigurationer kan løbende ændres på systemet via supervisor software
.

Kontakt os...
Send en email
Ring til os på: 7070 2454

 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu