Døgnservice 7070 2454

Job i ZIPP systems 

Vi vil gerne have nye, kvalitetsbevidste og professionelle kollegaer, der brænder lige så meget for sikkerhed, kvalitet og god service, som vi selv gør.  Vi har pt. ingen ledige stillinger.

 

Uopfordrede ansøgninger, praktik og læreplads

Du er altid velkommen til at sende os en motiveret, uopfordret ansøgning til job, lærlinge- eller praktikplads på info@zippsystems.dk. Husk at vedlægge dit uddannelsesbevis, cv og andre relevante dokumenter. 

ZIPP systems som arbejdsplads

Hos ZIPP systems er vi et lille, men stærkt team af kollegaer, som bakker hinanden op, hvis der er brug for en ekstra hånd. God service er en stor del af vores hverdag. Vi arbejder ofte med kunder, som ikke selv er autoriserede, og det er vigtigt for os, at de føler sig trygge ved at overlade opgaverne til os. Vi går op i høj kvalitet, både i materialer, opgaveudførelsen og kundekontakten. Ofte går vi lige de ekstra skridt for at løfte den færdige løsning til et nyt niveau.

I dagligdagen har vi stor fleksibilitet til at styre egne arbejdsopgaver. Det er det frirum, der gør forskellen for, at vores kunder får opgaverne løst på den mest professionelle og effektive måde.

Vi vil gerne investere i mennesker, som har de samme værdier og ambitioner som os. Derfor er din baggrund ikke afgørende, så længe du har flair for faget og lyst udvikling og til at tage ansvar for, at din indsats gør en forskel for både kunder og kollegaer.

“Alle kan gøre det, de skal. Her gør vi os umage for at gøre det lille ekstra, der gør forskellen. Det er det, jeg elsker allermest ved mit arbejde.”

-Teamleder Henrik Bach