Døgnservice 7070 2454

Effektiv brandsikring med brandalarm, varslingsanlæg og brandventilation

Brand kan forårsage katastrofale skader på bygninger og værdier – for ikke at tale om det vigtigste, vi har: liv. Derfor er det afgørende for din virksomhed at have den bedste brandsikring, hvis uheldet er ude. Hvis du vil have effektiv brandsikring i din virksomhed, anbefaler vi, at I vælger en løsning, hvor flere forskellige sikringsløsninger spiller sammen for at minimere skaderne så meget som muligt.

Brandsikring som krav fra bygningsreglementet eller forsikringsselskabet

De fleste forsikringsselskaber kræver, at dine bygninger er brandsikrede af en certificeret installatør, hvis de skal forsikre din virksomhed og dens værdier. Vi kan hjælpe dig med at installere brandsikring af høj kvalitet, som lever op til forskringskravene og brandstrategirapporten fra jeres brandrådgiver.

God brandsikring består af flere dele:

Brandalarm

Med en godkendt brandalarm øger du chancerne for at slukke branden, før den får fat og gør omfattende skade.

Læs mere om brandalarm >

 

Varslingsanlæg

I en bygning med mange mennesker, som guides i sikkerhed, sørger varslingsanlægget for hurtig evakuering.

Læs mere om varslingsanlæg >

 

Brandventilation

For at afvikle varme og forhindre, at farlig røg spreder sig i bygningen, kan brandventilation åbne og lukke døre automatisk.

Læs mere om brandventilation >

 

Har du brug for en certificeret samarbejdspartner?

ZIPP systems samarbejder med entreprenører og el-installatører om professionel brandsikring af nybyggerier og eksisterende bygninger. Kontakt os på 7070 2454, hvis du har brug for en professionel sparringspatner på brandsikring.