Døgnservice 7070 2454

It-infrastruktur til erhverv

De færreste virksomheder kan klare sig uden et netværk og en internetforbindelse, og mange virksomheder integrerer i højere og højere grad deres kommunikationskanaler. Det stiller krav til virksomhedens netværk. For internettet skal bare virke, så du hele tiden har forbindelsen til dine medarbejdere, leverandører og kunder.

Forudsætningene for en stabil og driftsikker netforbindelse er professionel kabling af kompetente fagfolk. Hos ZIPP systems er vi certificerede i netværksinstallation og kan rådgive om og opbygge moderne netværk uanset, om du bygger nyt  eller vil opgradere netværket i eksisterende bygninger.

ZIPP systems kan hjælpe din virksomhed til optimalt netværk fra stik i væggen og til enhederne rundt omkring i virksomheden. Vi kan fx hjælpe med at:

  • Etablere PDS-kabling og fiberkabling
  • Installere kablede og trådløse forbindelser
  • Sørge for kommunikation mellem bygninger
  • Opsætte switche og routere
  • Indrette serverrum med strømforsyning, adgangskontrol, ventilation, energibesparende køling og brandsikring.
  • Opsætte netværksadministation
  • Installere fordelagtige telefoniløsninger

Sørg for at fremtidssikre virksomheden, når du bygger nyt

Bygger du nye lokaler til virksomheden, kan det slet ikke betale sig at droppe investering i fremtidssikret netværk. Effektiv og fremsynet kabling er en nødvendighed, hvis du vil udnytte de teknologiske fordele og opnå de store økonomiske gevinster ved at integrere dine kommunikationskanaler.

Med netværkskabling i jeres byggeri, er I sikker på, at der altid er et ekstra internetstik til routere, printere eller andet udstyr.

Har du brug for en sparringspartner på netværksinstallation og kabling?

Vi kan hjælpe med hele processen fra teknisk rådgivning, budget og projektering til udførelse, dokumentation og kvalitetssikring. Vi samarbejder også ofte med byggeledere og installatører, som har brug for en sparringspartner på nybyggerier, fordi de ikke selv er certificerede i it-netværk og kabling. Vi kan også etablere bedre it-netværk i eksisterende bygninger, hvis du vil opgradere virksomhedens nuværende installationer.

Når alt er installeret, kan vi hjælpe med drift og vedligehold, fejlfinding, reparation og døgnservice. Så kan du koncentrere dig om din forretning.

Vil du have professionel sparring til dit it-netværk?

Kontakt os på 7070 2454 og få et uforpligtende tilbud på en driftsikker netværksløsning i din virksomhed.