Døgnservice 7070 2454

Videoovervågning i butikker, kontorer, industri og på byggepladser

Videoovervågning sikrer din virksomhed effektivt mod tyveri, indbrud og hærværk, fordi synlige kameraer og skiltning har en stor præventiv effekt. Derfor er videoovervågning et meget effektivt middel i tyverisikring.

Man kan i dag købe udstyr til videoovervågning i de fleste byggemarkeder, men kvaliteten er ofte for ringe til at kunne fungere som dokumentation. Kamerakvaliteten og -placeringen er altafgørende for, om optagelserne kan bruges til fx at identificere gerningsmænd eller køretøjer.

Med videoovervågning fra ZIPP systems er du sikker på, at kameraet har en høj opløsning, og giver et detaljeret billede af gerningsmændene, hvis din virksomhed bliver udsat for indbrud eller hærværk.

Avanceret videoovervågning

De kameraer, du køber hos ZIPP systems, kan være meget avancerede og har mange forskellige funktioner som fx nummerplade- og ansigtsgenkendelse, tracking af flere objekter samtidigt, visning af flere hændelser på samme skærm og avancerede videoanalyser. Derfor kan du bruge videoovervågning til dokumentation, og dermed øge chancerne for opklaring af tyveri, svind og hærværk.

Her kan du fx bruge videoovervågning

  • Til at genkende gerningsmænd ved indbrud. Nogle systemer har i dag ansigtsgenkendelse, som kan øge opklaringsprocenten.
  • På byggepladser så projektledere og bygherre fx kan se, hvor langt byggeriet er.
  • Ved virksomhedens porte og indgange, så I kan se, hvem der kommer ind og ud af virksomheden. Systemet kan registrerer nummerplader, hvis bilerne er registrerede i virksomhedens adgangskontrolsystem.
  • Som ekstra brandsikring. Systemet registrerer flammer og røg og agerer brandalarm.
  • Til at mindske og opklare tyveri og svind i fx butikker, på kontorer, på byggepladser, i varevogne og lagerbygninger.
  • Til at styre bemandingen i fx butikker. Er der kø ved kasserne, kan du sætte flere medarbejdere på. Når der ikke er kø, kan de lave noget andet, så I kan arbejde effektivt.

Videoovervågning giver dine medarbejdere tryghed

Udover at videoovervågning har en prævntiv effekt og øger chancerne for opklaring, kan det også bidrage til et godt og sikkert arbejdsmiljø. For medarbejdere, som arbejder alene eller i udsatte funktioner, skaber det tryghed at vide, at videoovervågning mindsker risikoen for tyveri og overfald, samt at eventuelle hændelser optages, så de kan opklares.

Vi hjælper dig med at overholde gældende regler for videoovervågning

I Danmark har vi strenge krav til brug af videoovervågning for at værne om den personlige frihed. Du må fx ikke gemme videooptagelser i længere tid end 30 dage eller dele dem på Facebook for at forsøge at finde gerningsmanden. Det er heller ikke tilladt at videoovervåge offentlige veje eller områder, som benyttes til almindelig færdsel, hverken som privatperson eller som virksomhed.

Derfor er det vigtigt at kameraerne placeret korrekt, når du vil lave videoovervågning i din virksomhed. Du må gerne videoovervåge dine egne områder både indendørs og udendørs, dog som udgangspunkt kun de steder, som er offentligt tilgængelige. Visse virksomheder er undtaget, hvis det er nødvendigt i forhold til bekæmpelse af kriminalitet, fx banker, industriområder og tankstationer.

Du skal altid skilte tydeligt med det, hvis du har installeret videoovervågning. Skiltning har desuden en meget stor præventiv effekt.

Få hjælp til at installere godkendt videoovervågning

Det kan være svært at sætte sig ind i, hvornår og hvordan man må videoovervåge. Hos ZIPP systems kender vi den gældende lovgivning, så du kan være sikker på, at din virksomhed overholder reglerne.

Har du andre sikringssystemer, kan vi hjælpe dig med at koble systemerne sammen til ét samlet intelligent sikringssystem.

 

Vil du øge sikkerheden og den præventive effekt med videoovervågning? Kontakt os på 7070 2454 og få et uforpligtende tilbud på videoovervågning i din virksomhed.