Døgnservice 7070 2454

Brug os som sparringspartner, når du skal sikre din virksomhed

Der er mange ting, der skal tages hensyn til, når du skal  brand- og tyverisikre din virksomhed. Måske har du oveni købet også nogle krav fra kommunen eller dit forsikringsselskab, som du skal leve op til. Har du brug for en kompetent sparringspartner, som kan guide dig til at vælge rigtigt, når du skal have brandsikring, tyverialarm, adgangskontrol eller videoovervågning, så lad ZIPP systems hjælpe dig. Vi kender alle love og regler og ved, hvilke fordele, du kan få med, hvis du vælger de rigtige systemer.

Få en gratis risikovurdering

Du kan altid ringe til os på 7070 2454 og få et godt råd fra en certificeret installatør. Vi kan også lave en gratis risikovurdering til dig pr. telefon. Sammen med risikovurderingen får du et uforpligtende tilbud, så du får et overblik over, hvad du har brug for i din virksomhed, og hvad det koster.

Er du entreprenør eller el-installatør og har du brug for en certificeret samarbejdspartner?

ZIPP systems samarbejder med entreprenører og el-installatører om professionel sikring af nybyggerier og eksisterende bygninger. Vi kan hjælpe med alt lige fra projektering til installation og godkendelse. Kontakt os på 7070 2454, hvis du har brug for en professionel, certificeret sparringspartner på brandalarm, varslingsanlæg, brandventilation, tyverialarm, adgangskontrol eller videoovervågning.