Døgnservice 7070 2454

Udvid tyverialarmen med en effektiv tågesikring, der hurtigt stopper tyven

Du kan aldrig forhindre en gerningsmand i at forsøge at bryde ind eller udøve hærværk i din virksomhed – men med tågesikring kan du gøre det sværere for ham. Tågekanoner kan bruges i både butikslokaler, kontorer, lagerbygninger eller andre steder, som er interessante for tyve og hærværksmænd.

Tågesikringen starter samtidigt med tyverialarmen, og røgkanoner skyder på få sekunder tæt røg ud i hele rummet, som gør det umuligt for tyvene at orientere sig. Dermed stresser du gerningsmanden, som aldrig når ind til værdierne og må forlade virksomheden tomhændet. Tågesikring er effektivt fordi tyve og hærværksmænd frygter at blive fanget i tågen og hurtigt forlader stedet. Derfor er tågekanonen en god investering i ekstra sikkerhed.

Så hurtigt går det

3 sekunder: Tyven bryder ind og aktiverer alarmen og tågesikringen.
5 sekunder: Røgkanonerne lægger et tæt tågeslør, som stresser tyven eller hærværksmanden.
10 sekunder: Tågen har reduceret sigtbarheden til 30 cm.

Få besked, når tågekanonen skal have ny væske

Tågen dannes af uskadelig væske fra tågekanonens væskebeholder. Der er typisk væske nok til 2-3 ganges aktivering i væskebeholderen. Før den er tom, får du besked fra dit alarmsystem om, at det er tid til at skifte, så du slipper for at holde øje med det selv.

Sikring med tågekanoner kan give lavere forsikringspræmie

Tågesikring er særligt velegnet til guldsmedeforretninger, samt butikker og kontorer med eftertragtet elektronik, og du kan få tågesikring til alle typer forretninger og virksomheder fra mindre butikslokaler eller store lagerhaller. Er du blevet mødt med et forsikringskrav fra dit forsikringsselskab, kan tågekanoner være med til at sænke din forsikringspræmie, fordi det er et meget effektivt tilkøb til tyverialarmen.

I kombination med en ZIPP systems tyverialarm, der altid er koblet til en døgnbemandet kontrolcentral, får du hurtigt og effektivt sat en stopper for indbrudsforsøget, når du investerer i tågekanoner.

 

Kontakt os på 7070 2454 og få en god pris på tågekanoner til din virksomhed.