Døgnservice 7070 2454

Om ZIPP systems

ZIPP systems er din totalleverandør af tryghed i virksomheden. Vi hjælper dig med at sikre liv og værdier med professionelle og intelligente sikringssystemer, der snakker sammen. Det giver din virksomhed det bedste udbytte af jeres brand- og tyverisikring, adgangskontrol og videoovervågning. Vi tror på, at god kvalitet betaler sig, og derfor arbejder vi kun med den nyeste teknologi og de bedste produkter.

Vi stræber efter at være en pålidelig og attraktiv samarbejdspartner

Derfor er en aftale en aftale hos os – både når det gælder pris, kvalitet og levering. Når vi har installeret et anlæg, kan vi levere service på det døgnet rundt, året rundt. Vi har ingen bindingsperioder på vores anlæg. Så kan du bruge os som servicepartner efter installationen, hvis du synes, det er det bedste valg – og ikke fordi, du er tvunget til det.

Vores historie

I næsten 10 år har virksomheder i hele Danmark haft trygge rammer med hjælp fra ZIPP systems. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 2011 af Karsten Søby & Rasmus Schmidt-Christensen, som har mere end 25 års erfaring med tyveri- og brandsikring.

Virksomheden har 11 kompetente og engagerede medarbejdere, der alle brænder for at sikre kundernes virksomhed mod brand og tyveri med 100% kundetilpassede kvalitetsløsninger, der er lette at bruge.

Vi bor i Fredericia, men servicerer kunder i hele landet.